divendres, 7 de gener del 2011

Drag queens endavant (Sempre Endavant)

           Ja han començat les primeres proves de vestuari del ja inevitable partit de rugbi entre les FrangiLleopardes i les FucciaBarrades . Es nota que un cop passats els Nadals les rebaixes causen furor. I en qüestions de furors i rinyes lloberes astirant d'una bata ben coenta no hi ha res com el el col·lectiu  Dragqueens per deixar-nos sense respiració. Ací teniu la foto de la 'Dejamehablà' just després d'eixir del provador d'indefinibles d'uns famosos grans magatzem  de València. Mols dels allí presents varen pensar que el partit català de la CORI ja estava fent campanya al Pais Valencià.  Com podem vore per els colors triats per la Dejamehablà es podria deduir que aquesta jugadora pertany a l'equip de les Fucciabarrades, pero tenint en compte l'alt percentatge de daltonisme  que  segons els darrers estudis fets a prestigioses universitats americanes i japoneses, apareix en este col·lectiu, no ens atrevim a dir si ja ha triat equip, si ja ha triat colors , si ja ha triat bestit, si ja ha triat sexe o simplement si ja ha triat algo. Tinguem paciencia.




        Ací tenim un altra mostra de arriesgada moda sportiva drag queen. En esta ocasió son La Moreneta de València i La Bien Pagà les que ens sorprenen. La Moreneta de València és el nom artistic d'una famosa cantaora de cant d'estil valencià que es va posar eixe nom en un homenatge (segons ella diu) a la unió mariana entre Paisos Cristians Catalans. Valorant aquestos profundíssims raonaments filosòfics no ens deu de sorprendre la tria de vestit que a fet que sembla una xiqueta eixin de missa el malparit.


      La Bien Pagà tampoc a fet curt en la tria. La malaputa esta que se passa  el dia en l'obra dient:  'Ai Maria Santissima que pagà que estic' en compte de pastar morter i pujar rajoles a la bastida. Doncs res lo dit, com se passa el dia tancaeta dins d'un obra i no pot vore els horts del seu poble, la  molt loca s'ha posat una llimera al cap, per arreplegar les pilotes altes (o per als jintonics, mai se sap) i mostrant cuixa per a maretjar al tribunal arbitral de les aigues.




D'altra banda els organitzadors d'este esdeveniment, preocupats per el respecte a les tradicions i coherents amb l'equilibri estetic que l'acabat final del producte mereix, s'han fartat de cercar una banda sonora adeqüada, friki i tradicional i han trobat a la gran colla de DolçaQueen de Nules. Ací teniu una mostra. Vegeu, vegeu  si el que vos conte és cert o es queda curt. Ací els podeu vore per els carrers de Les Alqueries desfilant amb orgull i mostran que de vergonya ni la tenen ni la coneixen.


      En fi, seguirem donant mes novetats a mesura que les conegam pero el que ja podem avançar vist lo vist és que este partit de Drag Rugbi Queens no tardarem en vorel en el Wikileaks.


     



Ací els deixe l'adressa principal d'estos blog per si no n'han tengut prou:

http://www.blogger.com/profile/04243542676618385154

2 comentaris:

  1. Malgrat el meu decadent estat físic vore a la meua capitana dejamehabla tan glamurosa i fasion aconsegueix enaltir el meu ànim.
    Torna a revisclar al meu furor intern el desig de victòria de les frangilleopards com hereves pures però no castes de la mes alta alcúrnia valenciana

    visca l'anguila, visca més l'allipebre

    ResponElimina
  2. M'ha mossegat una serp. Ací a la Plana mes baixa de totes, es a dir a les marjals de Borriana i Nules on moltes gents de les Alqueries passavem l'estiu, a estos animalets els anomenavem escursons. Son completament inofensius no mes fan un poquet de temó als mes porucs. El mos me'l ha pegat en dreeams i m'ha tornat a recordar que la profia drak queen encara no s'ha lliurat. Estigue espectans per que ara si que va de bo.

    ResponElimina